Acupunctuur voor kinderen

Acupunctuur voor kinderen zonder naalden met Shonishin

Kinderen en naalden, dat is geen goede combinatie. Op een enkele kleine held na, zal je dus niet gauw je kind naar de acupuncturist sturen als het klachten heeft. Maar wat als je geen medicijnen wil geven en acupunctuur jouw kind wel zou kunnen helpen? Daarom is er acupunctuur voor kinderen met Shonishin. Een behandelmethode zonder naalden. Het belangrijkste is natuurlijk dat het helemaal pijnloos is. Er wordt gewerkt met speciale Shonishin instrumentjes. De meeste kinderen vinden het zelfs prettig om de behandeling te ondergaan. Ook Acupunctuur De Liemers behandelt met Shonishin.

Acupunctuur bij kinderenKlachten bij kinderen

Er zijn veel klachten die je met Shonishin kunt verhelpen. Dit zijn praktisch alle klachten die zich op de kinderleeftijd kunnen voordoen. Te denken valt dan aan luchtweginfecties, allergieën, chronische ontstekingen, bedplassen, ook problemen met de spijsvertering, het slapen en het gedrag zijn te verbeteren. Shonishin verbetert ook de weerstand van kinderen. Shonishin kan al gebruikt worden bij jonge babies en tot jonge pubers van ongeveer 12 jaar.

Acupunctuur voor kinderen werkt zo

Shonishin is er voor alle kinderen. Van baby tot en met beginnende puber (Ongeveer 12 jaar). Om te kijken op welke wijze ik aan de slag ga, doen we eerst een brede intake. Je hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig! Een sessie duurt gemiddeld 20 tot 30 minuten, behalve de intake met behandeling, die duurt ongeveer een uur. De aanvullende verzekering (alternatieve geneeswijzen) van de zorgverzekeraars vergoeden Shonishin geheel of gedeeltelijk.