Over Acupunctuur De Liemers

Marion Miceli is acupuncturist en heeft veel ervaring met het verminderen van pijnklachten. Dit geldt niet alleen voor acute pijnklachten, maar ook voor chronische pijn.

Ook kinderen zijn bij mij in goede handen. Elke leeftijd kan bij mij terecht. De behandeling voor de kleintjes heet Shonishin en daar worden geen naaldjes bij gebruikt. Ontspannende en pijnvrije sessies, daar houden kinderen van. Als daarna ook de klachten verdwijnen is het helemaal top.

Benieuwd wat Marion voor jou, of jouw kind kan doen? Neem dan snel contact op met Acupunctuur De Liemers! Dat kan in Westervoort en in Giesbeek.

Marion over haar loopbaan

Als verpleegkundige werkte ik ruim dertig jaar in de gezondheidszorg. In de ziekenhuizen, thuiszorg en in het onderwijs voor zieke kinderen kwam ik regelmatig een breed palet aan lichamelijke en psychische klachten tegen. Niet alles kon via de reguliere medische zorg verholpen worden. Ikzelf heb ondertussen goede ervaringen opgedaan in de alternatieve geneeskunde, met name met acupunctuur. Ik vind het heel fijn om ook kinderen op een laagdrempelige manier gezonder en gelukkiger te maken. Als ik zie dat kinderen genieten van mijn aandacht en behandeling word ik extra blij. Ook de ouders genieten dan mee.

Elk jaar volg ik meerdere nascholingen om me verder te verdiepen in mijn vak. De beroepsvereniging Zhong geeft mij hier punten voor.

Neem direct contact op