Tarieven en vergoedingen

Tarieven en vergoedingen

Acupunctuur intake en behandeling70 - 90 minuten€77,-
Vervolg behandeling60 - 70 minuten€73,-
Korte behandeling45 minuten€46,-
Kinderacupunctuur intake en behandeling60 minuten (gratis intake)€46,-
Vervolg kinder behandeling30 - 45 minuten€46,-
Cosmetische acupunctuur90 - 120 minutenin overleg*
Chinflex® voetmassage45 minuten€37,-

* Afhankelijk van uw individuele wensen en behandeltijd

Behandeling buiten standaard werkuren

Op verzoek kunt u ook in de avond en in het weekend een behandeling krijgen. Voor het weekend geldt een toeslag van €5,- per behandeling. Wilt u een behandeling bij u thuis? Ook dat kan in overleg en op afspraak. Hiervoor geldt ook een toeslag van €5,- tot €10,- per behandeling. U wordt verzocht de behandeling direct af te rekenen. Bij de praktijk is een pinautomaat aanwezig. Tevens ontvangt u een factuur voor uw zorgverzekeraar. NB Tijdens de coronatijd is de Pinautomaat buiten bedrijf. Ik stuur dan een betaalverzoek per mail of Whatsapp.

Afspraak annuleren

Het kan voorkomen dat u een dubbele afspraak heeft of er iets tussen is gekomen waardoor u niet naar de geplande behandeling kunt komen. 24 uur voor de afspraak kan deze kosteloos geannuleerd worden. Let op: bij latere annulering is Acupunctuur De Liemers genoodzaakt om de gereserveerde tijd te factureren. NB. Tijdens de coronatijd worden er geen annuleringskosten berekend. Onze gezondheid staat voorop.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Vergoedingen Zorgverzekeraars: via onderstaande knop vind je de vergoedingen voor aankomend jaar. De meeste zorgverzekeraars geven vergoedingen voor een acupunctuurbehandeling. Dit valt vaak onder de aanvullende verzekering (alternatieve geneeswijzen).

Geen eigen risico!

Let op! Veel mensen denken dat ze eerst het eigen risico moeten verbruiken voordat ze in aanmerking komen voor vergoeding. Dat is niet zo. Een aanvullende verzekering staat los van het basispakket en het eigen risico. Als je een aanvullende verzekering hebt afgesloten die acupunctuurbehandelingen dekt, krijg je een volledige of gedeeltelijke vergoeding afhankelijk van het gekozen pakket.